Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki wielkie mam juz dosc tego auta. Dostep do tego rozrusznika jest paskudny i nawet wczoraj walczylem z nim ale nie udalo mi sie odkrecic dziada.Mam troche lapy zpbijane a poza tym garaz pozyczony wiec mozliwe ze zrobie sobie przerwe bo na zewnatrz nie ma szans dostac sie do niego. Dzis jeszcze sprawdze przewody elektryczne dlo niego. Pozdrawiam

[ Dodano: 2015-10-18, 01:38 ]

Co oznacza blad OBD II dla Toyoty. Wszedzie pisze ze: STARTER CIRCUIT SIGNAL MALFUNCTION czyli blad sygnalu obwodu rozruchu. Znalazlem dwa opisy bledu 1500 u Toyoty: pierwszy opis P1500: http://www.dtcsearch.com/P1500/Toyota/ . Drugi ops podaje zupelnie inne przyczyny: . Pomozcie!!!

[ Dodano: 2015-10-20, 05:49 ]

Tak mi sie wydaje, bo chwilowo nie mam dostepu do garazu ze bedzie to cos z sygnalem z rozrusznika na komputer auta a dlaczego nie jest taki jak powinien juz nie bede tego zglebial chyba ze w pozniejszym cvzasieczasie. Jesli uda mi sie jakos oszukac sterownik silnika to na razie na tym poprzestane. Zeby tylko bnie swiecila lampka. Przeciez silnik zapala i rozrusznik kreci dobrze wiec zakladam ze moze konstruktorzy auta w pierszym roku jego produkcji troche zle zaprogramowali sterownik. .Ja czytalem juz o wadliwych stacyjkach i padajacych rozrusznikach w pierwszych latach produkcji. Chyba ze macie jakies doswiadczenia i pomozecie WY ZA CO BYLBYM DOZGONNIE WDZIECZNY. Kazda rada jest nadal mile widziana :jupi::-) . Czekam na odpowiedz.

[ Dodano: 2015-10-20, 05:52 ]

Poki co dziekuje ArKossowi za wielkie zaangazowanie w sprawe. I tez zapraszam z nowymi pomyslami bo widac ze sie znasz na rzeczy. :*