Gość przemek112 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam! Czym odświeżyć lub pomalować sierpy w corsie B? Ponieważ moje są już białe. Chodzi mi o efekt długo trwały, myślałem o strukturze ale nie jestem przekonany .   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymi870 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Najprościej i najtaniej wymień na nowe , kosztują 80zł za komplet.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Poszukaj w poradnikach jak odświeżyć plastiki. We wrześniu będę szalał z opalarką na corsie żony więc i sierpy odnowisz tym sposobem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymi870 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Sposób z opalarką działa na bardzo niewielkiej grupie plastików , poza tym jeśli nie oczyścisz ich idealnie nie uzyskasz jednolitej powierzchni.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi