Gość zbigniew007 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 mam pytanie zamiast kilometrów po przekreceniu kluczyka wyskakuje 1nPS po kilku sekundach spowrotem wskakują kilometry dodam ze to pokazuje sie na tych kilometrach co sie kasuje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Inspekcja, trzeba komputerem ją skasować, bo samym pokrętłem przy zegarach w zafirze chyba się nie da, ale tego nie jestem pewny - zapewne ktoś napisze dokładnie jak to zrobić.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifek Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 1.Wyłączyć zapłon 2.Wcisnąć i przytrzymać przycisk zerowania kilometrów. 3 .Włączyć zapłon i jednocześnie przytrzymać przycisk kasowania kilometrów przez ok 2 sek.-po udanym kasowaniu wyświetlą się cztery mylśniki 4. Zwolnić przycisk- od tej pory insp jest liczona od nowa. To chyba tak szlo. InSp przypomina Ci o inspekcji całego auta, by zrobić sobie ogólny przegląd.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Yhmm czyli w zafirze da sie to zrobić bez kompa dobrze wiedzieć   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 dzieki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość silvo44 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 w zafirze da sie to zrobić Tak, da się w większości opli - ja w Viki też tak manipuluję co jakis czas..   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi