Gość misiek111121 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów:) Z moim problemem męczę się od miesiąca czasu. W swoim essim wymieniałem samo regulator sprzęgła ale musiałem wyciągnąć skrzynke bezpieczników. Po próbie złożenia wszystkiego do kupy kabel zasilający skrzynke bezpieczników zetknął się z pedałem sprzęgła. Najpierw nie miałem zapłonu. Gdy przywróciłem zapłon nadal nie mogłem go odpalić. Zauważyłem że lampka od immo nie reaguje w ogóle na kluczyk matki. Tzn. lampka miga cały czas co dwie sekundy jak w stanie spoczynku. Sprawdzałem juz wszystkie bezpieczniki przekazniki samą skrzynkę i jakis sterownik w czarnej plastikowej obudowie. Ma ktoś pomysł jaka może być tego przyczyna?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sl72 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 winna jest w skrzynce bezpieczników przepalona zwora   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi