maciekchn Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 wyjmowałem kolektor ssacy w vectra b 1,8 16 v x18xe teraz pogubilem sie z 2 wezykami podcisnienia ... tak jak na foto wezyk B idzie od ssacego do tego przy EGR ? (egr mam zaslepiony) a ten z ssacego (od dolu jak sa te 2 zaworki)gdzie musi byc wczepiony?? I mam blad szujnika stutkowego ... brak sygnalu moze nie podczepilem wtyczki ale wydaje mi sie ze sa wszystki na swoim miejscu prosze o rade gdzie ta wtyczka ma byc bo ciezko ja wyczuc ... [ Dodano: 2013-11-16, 15:14 ] problem z bledem czujnika stukowego - rozwiazany wtyczka nie podpieta była   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pozostaly wezyki z podcisnienia , ale niewiem gdzie ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zerknę jutro w X20XE powinno być podobnie Coś takiego:   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A możesz zerknąć jeszcze .... tzn ten co pokazałeś od EGR wężyk idzie do kolektora w to miejsce znaczone A ? zobacz jeszcze ten B gdzie idzie i ten C WIELKIE DZIĘKI !!!! jak sprawdzisz i napiszesz bedziesz wielki !   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ten co wskazałem idzie na A na górę kolektora, ten C idzie pod spód kolektora na B   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 jeśli mam zaślepiony EGRt czytałem ze te wężyk C musi być zaślepiony co z wężykiem B   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 jeśli mam zaślepiony EGRt czytałem ze te wężyk C musi być zaślepiony co z wężykiem B O który B Ci chodzi bo już sporo jest tych wężyków   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 ze zdjęcia... tak jak jest B to wychodzi u mnie jeden,   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 skoro zaślepiasz wężyk C to i ten B od zaworu też zaślep bo po co ma ssać brudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi