Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 dzieki za info, jutro patrze na te przepustnice i bedzie chwila prawdy.milego weekendu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 nara do jutra   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 kolego przepustnice obydwie sie otwieraja.jutro smigne do innego gazola,choc w okolicy mam tylko dwoch,ten drugi nie ma dobrej opinii ale moze choc raz sie uda.wyliczylem spalanie no bo jezdzilem na benzynie troche, *** ojejciujejciu! *** pakli od 2 tygodni 15 litrow, jezdzi jak rakieta i wogole nie oslabl od srody jak bylem znow ustawiac gaz.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 kolego jeśli obydwie sie otwierja to gaznik nic tu nie ma do spalania takiej ilosci gazu moze byc jeszcze filtr powietrza ale pewnie jest nowy jak wczesniej pisałes mojm zdaniem wine ponosi tu parownik lub złe wyregulowanie gazu powinien maks palic 11 litrów taki motor   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 kolego wrocilem wlasnie z trasy,180 km przejechane i spalil 15 litrow, czyli spalil 9 na sto.juz nie wiem co mam myslec, w srode kazalem gazolowi przykrocic mu spalanie, tyle ze do srody troche tez jezdzilem na zle ustawionym.wiec moze teraz jest dobrze ustawiony.zatankowalem do pelna i jeszcze sie zatankuje po 100 km czyli w przyszla srode,i zobaczymy co dalej   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 jeżeli by tyle palił to by było ok napisz w srode jak tam ile pali a jeszcze jedno w ilu jechałes i z jaką predkoscia jak mozna wiedziec   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 tyle to raczej pomarzyc zeby wzial, ale dobrze by bylo zeby palil tak 11,5 jak wtedy co kupilem ten reduktor.jechalem roznie od 80 do 120 w wiekszosci na 4 lub 5 biegu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 i jak jle spalił   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 nie tankowalem sie bo mi inne sprawy wypadly.ale patrzylem na butle przy stowce, bylo nie cale pol baku,wiec chyba jest dobrze, a poza tym w sobote sie zatankuje do pelna to jeden pieron i tez se wylicze spalanie. [ Dodano: 2013-11-21, 17:32 ] tygodniowo robie mniej wiecej tyle samo kilometrow wiec czy sie zatankuje przy stu czy przy 150km to prawie to samo. [ Dodano: 2013-11-23, 21:25 ] hej kolego.zatankowalem dzis do pelna na 155 km spalil 17 litrow, wyliczylem ze wzial 11 na 100, tak wiec jest dobrze i oby tak dalej bylo.krotko mowiac zle mi gaz ustawili.tydzien temu ustawialem ponownie i kazalem przykrecic mu spalanie,bo na to wychodzi ze gosc za duza mieszanke ustawil.obroty sie na razie odpukac trzymaja.jak sie utrzymaja tak przez miesiac to wyjdzie na to ze to stozek robil zla robote.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi