Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 popatrze jutro na te przepustnice i jak bedzie tak jak piszesz to chyba ci flaszke wysle, gadam z kazdym mechanikiem jakiego spotkam a spotykam wielu bo pracuje na myjni ale nikt nic konkretnego nie umie powiedziec   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 to znaczy na lużie że bez wciskania gazu tak ? na benzynie czy gazie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 nie posiadam obrotomierza wiec nie wiem, po glosie silnika wiem kiedy sa za duze a kiedy w sam raz [ Dodano: 2013-11-16, 21:05 ] na gazie, caly czas na gazie bo na benzynie nie jezdze, teraz dopiero po 2 latach jechalem na benzynie,po tym jak napisales zeby ssanie odlaczyc [ Dodano: 2013-11-16, 21:06 ] no i na luzie oczywiscie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 rozumiem sprawdż te przepustnice i jak możesz to zalej go tą benzyną jak nie 10 to chociaż 5 litrów i sprawdz na jle kilometrów ci starczy powinno na jakieś 65-70 kilometrów i dalej bedzimy szukać przyczyny   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 mam niecale 15 litrow benzyny,bo zawsze zbieram na zime tak z pol baku.ostatnio jakies 30 km zrobilem na benzynie.teraz bez ssania moze mniej brac benzyny. np od stycznia do marca to zjadl na sam rozruch silnika 30 litrow pb,ale teraz wiem ze to ssanie tyle je [ Dodano: 2013-11-16, 21:13 ] podobno mi ma palic 8 litrow benzyny   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 tak 8 a w trasie jak byś jechał normalnie to w 6.5-7 powinien sie zmieścić spuśś wszystko wlej 5 bo inaczej nie sprawdzisz   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego tak zebys se nie pomylil tu wyzej to ci pisze tym gazniku wczesniejszym,ten wczesniejszy robil tak ze auto bez naciskania gazu jechalo ale poza tym bylo w porzadku, to czy w takim razie z tamtego da sie czesci zamienne do tego co mam przelozyc???   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego to że miał duze obroty to moze być silniczek krokowy to jest ta duża biała bańka pod filtrem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 to przynajmniej w obecnym gazniku jest dobry hehe.to ssanie da sie przelozyc z tamtego do obecnego/??/   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 tak ssanie da sie przełozyc z tego co pamietam jest na 1 srobke gwiazdka 4 mm bodajze tylko ono ma od tyłu jak je wyjmiesz jest taki element z otworem co wchodzi ciegno od ssania tylko z tym samym ssaniem to ssanie moze byc popsute czujnik od ssania lub sterownik czujniki to niebieski na kirownicy wodnej z przodu jak są 2 to niebieski a drugi z tyłu na kolektorze wydechowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi