Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 no wlasnie to samo,choc nie bylo konskiego spalania, palil raz normalnie raz wiecej,przed wymiana troche wiecej, obrotow wogole nie trzymal,a poza tym mial 6 lat,tyle co instalacja [ Dodano: 2013-11-16, 20:36 ] tamten reduktor byl firmy BRC ten jest Lovato, bo tamten byl duzo drozszy.zaluje bo moze lepiej bylo dolozyc i kupic tamten   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego powiem ci tak spuść wszystko paliwo i zatankuj 10 litrów benzyny i jezdzij do końca aż wyjeżdzisz te paliwo sprawdz ile kilometrów zrobisz powiem CI tak gażnik to nie ma nic do gazu ewentułalnością może być że druga przepustnica sie nie otwiera a można to sprawdzić trzeba zdiąć obudowe filtra i mikser od gazu i odpalić na benzynie przyświeć czymś w gażnik i zobacz czy otwierają sie obydwie tylko go przegazuj bo dróga otwiera sie od wyższych obrotów   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 a i na tamtym reduktorze to musialem czekac az sie silnik w zimie nagrzeje bo atrasznie szarpalo autem jak chcialem jechac na zimnym silniku,choc teraz to nie wiem bo ten reduktor ma 3 miesiace dopiero   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego brc to bardzo dobra firma a to na benzynie to dawno sie stało ze sie zalewał   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 popatrze w te przepustnice.no a co stwierdzisz w kwestii reduktora?? [ Dodano: 2013-11-16, 20:48 ] widze ze przynajmniej masz pojecie o mechanicewieksze jak ja   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego bo golf to auto wolno nagrzewające sie i trzeba dobrać taki parownik [ Dodano: 2013-11-16, 20:51 ] kolego a daleko mieszkasz   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego z tym zalewaniem to dawno.gaznik wzialem ze zlomu, moze jakies 2 lata temu, tak moze pol roku dobrze dzialal, tyle ze ja jezdze tylko na gazie a to wiadomo ze sie przyczynilo do tego. na benzynie to go odpalam w zimie i od razu przelaczam na gaz.tak szczerze to nawet nie wiem ile ten gaznik dzialal na benzynie,jak jezdze na gazie to nie mam pojecia czy dzialal pol roku czy krocej [ Dodano: 2013-11-16, 20:53 ] filipowice kolo tarnowa   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 w sprawie reduktora to jeżeli z przepustnicami jest wszystko ok to ja bym reklamował ten parownik [ Dodano: 2013-11-16, 20:56 ] to troche daleko   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 mam stary gaznik taki sam, moze by z dwoch zrobil jeden??w tamtym jest wszystko ok poza tym ze mial silnik takie obroty ze na luzie mialem 40 km na godzine   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 to znaczy miał obroty tak ze 2500 tysiaca tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi