Skocz do zawartości

olej w filtrze powietrza

Gość marcin32

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie to samo,choc nie bylo konskiego spalania, palil raz normalnie raz wiecej,przed wymiana troche wiecej, obrotow wogole nie trzymal,a poza tym mial 6 lat,tyle co instalacja

[ Dodano: 2013-11-16, 20:36 ]

tamten reduktor byl firmy BRC ten jest Lovato, bo tamten byl duzo drozszy.zaluje bo moze lepiej bylo dolozyc i kupic tamten

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość zbigniew007

kolego powiem ci tak spuść wszystko paliwo i zatankuj 10 litrów benzyny i jezdzij do końca aż wyjeżdzisz te paliwo sprawdz ile kilometrów zrobisz powiem CI tak gażnik to nie ma nic do gazu ewentułalnością może być że druga przepustnica sie nie otwiera a można to sprawdzić trzeba zdiąć obudowe filtra i mikser od gazu i odpalić na benzynie przyświeć czymś w gażnik i zobacz czy otwierają sie obydwie tylko go przegazuj bo dróga otwiera sie od wyższych obrotów

a i na tamtym reduktorze to musialem czekac az sie silnik w zimie nagrzeje bo atrasznie szarpalo autem jak chcialem jechac na zimnym silniku,choc teraz to nie wiem bo ten reduktor ma 3 miesiace dopiero

popatrze w te przepustnice.no a co stwierdzisz w kwestii reduktora??

[ Dodano: 2013-11-16, 20:48 ]

widze ze przynajmniej masz pojecie o mechanicewieksze jak ja

Gość zbigniew007

kolego bo golf to auto wolno nagrzewające sie i trzeba dobrać taki parownik

[ Dodano: 2013-11-16, 20:51 ]

kolego a daleko mieszkasz

kolego z tym zalewaniem to dawno.gaznik wzialem ze zlomu, moze jakies 2 lata temu, tak moze pol roku dobrze dzialal, tyle ze ja jezdze tylko na gazie a to wiadomo ze sie przyczynilo do tego. na benzynie to go odpalam w zimie i od razu przelaczam na gaz.tak szczerze to nawet nie wiem ile ten gaznik dzialal na benzynie,jak jezdze na gazie to nie mam pojecia czy dzialal pol roku czy krocej

[ Dodano: 2013-11-16, 20:53 ]

filipowice kolo tarnowa

Gość zbigniew007

w sprawie reduktora to jeżeli z przepustnicami jest wszystko ok to ja bym reklamował ten parownik

[ Dodano: 2013-11-16, 20:56 ]

to troche daleko

mam stary gaznik taki sam, moze by z dwoch zrobil jeden??w tamtym jest wszystko ok poza tym ze mial silnik takie obroty ze na luzie mialem 40 km na godzine