Gość marcin32 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 jak wycieka z odmy to po co druga uszczelka??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 to żle cie zrozumiałem sorki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 spoko,to kolega Krhid napisal ze z odmy,domyslalem sie ale lepiej spytac czasem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 kto pyta nie błądzi   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 kolego zbigniew 007 to w takim razie jeszcze cie popytam troche, reduktor sie moze sam przestawiac?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 chodzi ci o reduktor gazu? z tego co wiem to nie nie ma możliwości sie przestawić . a co sie stało   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 no o reduktor dokladnie, jest nowy ma 3 miesiace. gazol mi ustawil srube na nim w lewo, wczoraj rano oczywiscie standardowo male obroty na zimnym silniku,a sruba jest przekrecona centymetr w prawo,a nic nie krecilem sam przeciez.ustawilem se sam dzis spowrotem w lewo tak na sluch. [ Dodano: 2013-11-16, 20:00 ] no i wracajac do tematu sprzed paru dni.na cpnie gosc mi wyliczyl ze pali 13,5 litra na 100km.na 150 km wzial 22litry:(mam ful zbiornik,jutro jade w trase zatankuje sie jeszcze raz i zobacze czy rzeczywiscie tyle pali, no bo gaz ustawilem w srode.zalamac sie idzie juz walic te obroty ale przeciez on nie palil tyle.dzis z kolega gadalem i stwierdzil ze reduktor trzeba na reklamacje oddac.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 kolego chodzi ci o te śróbke od ustawiania obrotów w parowniku czy na weżu. a powiedz mi jedno czy jak kręciłeś tą śróbką to ona szła lettko ? jakiej firmy jest parownik?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 tak i czuc maly opor bylo ale lekko sie kreci [ Dodano: 2013-11-16, 20:31 ] teraz to pod wzgledem kasy to tyle samo na gazie przejade co na benzynie, nie wiem co mam zrobic czy to wina gaznika czy reduktora???tyle ze na benzynie pracuje silnik elegancko a na gazie to zawsze problem jest albo z obrotami albo z spalaniem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 a co sie działo z tym starym parownikiem że go wymieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi