maciekchn Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam mam problem wymontowałem butlr zeby zrobić podloge ,wsadzilem butle dalem nowy przewód od wlewu do zbiornika i teraz niechce si tankowa tzn na stacji wlało sie tylko 2l to tyle co pewnie w kablach, butla była w wielu pozycjach na glebie...po wsadzeniu opukałem ja młotkem Co zrobic? maCie pomysły jakies? auto na lpg jezdzi... cos tam w butli jest pomimo ze pokazuje ze niema nic (na wskazówce)   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 kolego zakręcałeś zawór od wlewu gazu jak odkrecasz to czujesz opór czy idzie lekko jak lekko to znaczy że nie odbił i to jest przyczyna   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 zakreciłem na maxa kombinerkami ... a jak odkrecam hmm niewiem nawet....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 to sie palcami dokręca....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No teraz to juz po herbacie poradzicie cos ?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 wyjezdzic gaz do konca, reszte spuścić, wykrecic caly zaworek i zobaczyc co sie stalo   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 a sa jakies z tym problemy? jakies uszczelki cyz cus ? jak to bezpiecznie zrobic? :->   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ukręcają sie grzybki które zostają w gnieździe, własnie od dokręcania na siłe. Nowy zaworek kosztuje do 10zl, tylko ze mało który gazownik chce to zrobić. Wolą wepchnąć na siłe nowy wielozawór. jak to bezpiecznie zrobic? Podjedz do gazownika, moze któryś to ogarnie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekchn Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 bylem w 3 i kazdy ze wielozawor do wymiany ...a jak wiecej chce sie dowiedziec kaza placic 50zl za spraawdzenie a wielozawor min 150zl i butla za rok sie konczy , samemu chcedojsc to tego bede madrzejszy .....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew007 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 kolego wykręć zawór i pojeżdzij po szrotach może dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi