Gość Arkom Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam mam małe pytanie w moim aucie na zapłonie migają mi kontrolki oleju, temp wody, i płynu hamulcowego, po odpaleniu gasną czy to normalny objaw?? Nie powinny one na zapłonie świecić się ciągle??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 A wyłącz zapłon i włącz ponownie zobaczysz czy przestaną mrugać.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejj Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 a czy na zapłonie po pewnym czasie same nie gasną, czy ciagle migaja?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Patrzyłem i nadal tak jest   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobekas85 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 cały czas migaja a po uruchomieniu silnika powinno wszystko zgasnąc.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkom Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No i tak jest po uruchomieniu gasną i to jest normalne w audi??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi