Gość Kruszon25 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam wszystkich mam taki problem posiadam Vectre B z silnikiem 1.6 16v który nie dawno wymieniłem od jakiegoś czasu zaczął dymić na siwo , bierze tez olej ale w dymie ewidentnie czuć benzynę no i spalanie paliwa jest wieksze ale silnik pracuje bardzo ładnie nie słabnie ani szarpie . to samo miałem w tamtym silniku co wymieniłem , byłem nim na kompie i nie ma błędów czy to może byc wina samego komputera pokładowego mógł by sie przestawić ???   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ubywa płyn ze zbiorniczka?? Jak tak to UPG.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kruszon25 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ubywa płyn ze zbiorniczka?? Jak tak to UPG. właśnie ze zbiorniczek jest czysty i płyn nie ubywa wymieniłem uszczelniacze i dalej to samo   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi