Gość Bartas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 1. Otwieramy drzwi pasażera i wyciągamy listwę. Wyrywa się ja do góry do siebie, wyskoczy z zaczepów. Trzeba ja tyle odchylić zęby dywan zdołał trochę wyjść, ułatwi to dojście dalej. 2. Wyciągamy rzepa - napę czy coś w tym rodzaju aby odhaczyć dywanik (zaznaczone na zdjeciu) Są to takie czarne plastikowe punkty, łatwo podważyć palcem krawędź dywanika i pociągnąć do siebie. Czasami można przedziać dywanik przez ta wczepkę (tak jak guzik w kurtce). Nie wiem jak u was ale u mnie są 2 - jeden na zdjeciu obok, drugi na zdjeciu poniżej (wczepiony "w komputer"). 3. Wyciągamy dywan i mate głusząco-gumowa i już widzimy komputer. Zamocowany jest na 4 śrubach na klucz 10. Warto użyć nasadki, płaskim jest zły dostęp przez uchylone dywaniki:) Na fotce po lewej stronie to opuszczona obudowa mieszalnika:) znalazła się tam przypadkiem także nie trzeba jej ściągać 4. A oto nasza zdobycz. Uwaga na wtyczkę z kablami. Autor: dagg3r Źródło: http://fotoporadnik.prv.pl/   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi