Gość SzateX Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie w mojej Skodzie znajduje się wtyczka umożliwiająca podłączenie jej pod komputer. Mam problem z zapłonem - nie daje mi iskry na dwie świece pomimo ich wymiany i wymianie cewki zapłonowej. Chciałbym zobaczyć co siedzi w tym czymś od strony elektroniki. Proszę o jak najszybszą odpowiedź oraz z góry za nią dziękuję.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malutki Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wujek google podpowiada, że po stronie pasażera obok bezpieczników. A kable zapłonowe wymieniłeś? Bez tego wymiana samych świec może nic nie dać. No i napisz jaki masz silnik.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzche Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jezeli chodzi o gniazdo diagnostyczne to powinno byc z prawej strony jak pasazer taka klapka powinna byc pod schowkiem o ile mnie pamiec nie myli   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 O tut - http://obd2.ic.cz/umisteni_skoda.htm   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SzateX Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ok. Dzięki. Wtyczka zlokalizowana.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi