Gość Kwitrts Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam po czyszczeniu silnika krokowego na benzynie zimny silnik długo odpala na ciepłym normalnie a na gazie gaśnie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam po czyszczeniu silnika krokowego na benzynie zimny silnik długo odpala na ciepłym normalnie a na gazie gaśnie Może go uszkodziłeś podczas regeneracji a gaz do regulacji.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwitrts Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ale to był krokowy od benzyny ja przy gazie mam śrubę   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 wiem bo wolne obroty reguluje krokowy w przepustnicy mogłeś go uszkodzić albo jakiś przewód nie łączy, może jakiś podciśnieniowy spadł polukaj dobrze.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwitrts Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ok sprawdzę ale dziwi mnie że na benzynie chodzi. Jeszcze jedno kiedy nie zapalił na gazie myślałem że gaz się skończył bo z km tak wynikało pojechałem zatankować na BP gdzie zawsze tankuję a weszło mi tylko 5 l więc zatankowałem jeszcze raz i weszło 3 l. Na następnej stacji 500 m dalej jeszcze raz zatankowałem i weszło 7 l.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Filtr gazu kiedy wymieniany może nie ma wystarczająco i gaśnie   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwitrts Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 wymieniony filtr powietrza i wszystko ok.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi