Gość DELO20 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam chcialbym uzyskac jakies informacjie i mam nadzieje ze czegos sie dowiem od was i doradzicie cos. a mianowicie mam golfa2 z 87roku wszystko zaczelo sie wczoraj jezdzilem na gazie normalnie a tu nagle zaczol silnik przerywac obroty nie rosly wyzej jak 2tys wiec myslalem ze brakuje juz podtlenku LPG wiec udalem sie na orlen zatankowalem a tu dalej to samo. mozecie cos doradzic moze ktos mial cos takiego juz? bo na benzynie smiga jak szalony a na gazie ledwo z miejsca rusza:(. prosze o jakies info z gory dziekuje   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pax1990 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 DELO20, wymieniałeś filterek? może reduktor już skończył swój żywot, lub zapłon nie domaga- świece, przewody, kopułka musisz sprawdzić   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 sprawdź czy masz wode w chłodnicy. Jak uciekla to gaz zamarznie w parowniku i nie jedzie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DELO20 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jaki filterek? i jaki reduktor? jak sprawdzic swiece kopulke itd?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wirus_123 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Poczytaj na temat wymiany filtra fazy lotnej i fazy ciekłej koszty minimalne a do zrobienia we własnym zakresie. Ja miałem problem ostatnio auto sie muliło i w końcu przestało jeździć na gazie. Winny był Mapsensor czujnik ciśnienia. Trzeba by było go podmienić i sprawdzić czy jest dalej problem.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi