Gość Pan68auto2000 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Samochód czy zimny czy ciepły źle pali podczas rozruchu po chwili czuć benzynę ,po dłuższym kręceniu zaczyna powoli przepalać pyrka jak by był zalewany no i po chwili odpala bardzo czuć benzynę.Przy pewnych obrotach przełącza się na gaz i chodzi dobrze.Dodam ze wymienione zostały w ostatnich kilku tygodniach pompa paliwa filtr paliwa kable wysokiego napięcia kopułka palec i świece firmy beru. Mam takie podejrzenie jak by stacyjka czasami nie łączyła bo jak go kręcę a ruszę kluczykiem to jakby szybciej odpalał a marze mi się wydaje .Czasami sam wchodzi na wyższe obroty do około 2000 obrotów i po chwili wraca do wolnych . Pozdrawiam   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil55 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 czujnik temp do sprawdzenia i ustawienie zapłonu.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan68auto2000 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ślicznie dziekuje za podpowiedz pomogło i nic wiecej nie trzeba pali tak jak kiedy dzieki i pozdrawiam .   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil55 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Spoko Fajnie że mogłem Ci pomóc. Pozdrawiam i bezawaryjnej jazdy   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi