Gość Musialinho Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam. Mam problem z klimatyzacją. Kiedy opalę silnik chłodzi, wszystko jest ok. Ale jak po jakimś czasie przestaje chłodzić, nawiew działa, ale nie leci zimnie powietrze. Ostatnio zauważyłem, że zamarzają przewody od klimatyzacji w momencie, kiedy przestaje działać klima. Czy spotkał sie ktoś może z takim problemem? Znalazłem w internecie, że może to być wina czujnika klimatyzacji, lub czujnika temperatury klimatyzacji, zaworu rozprężnego, ale może tutaj się ktos z tym spotkał. Pozdrawiam.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil55 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 wentylatory chodzą przez cały czas   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hatir Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Według mnie czujnik temperatury, tak na chłopski rozum... Ale ja tam specjalistom nie jestem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi