Gość daremil5 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 automux, nie mam, tak naprawde to juz nie wiem gdzie moglbym sprawdzic. przewody od dmuchawy rozpiete,klimatronik -panel sterujacy nadmuchem rozpiety a bezpiecznik wciaz wywala.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mam problem z nawiewem w omedze 2.2tdi Co to za omega i który rok? Wywala mi bezpiecznik nr 14 tak patrzę 2,2 DTI 2000-2003rok to: od dmuchawy jest F33 u góry po lewej pierwszy w rzędzie poziomym są tylko 3 bezpieczniki. Natomiast F14 - podgrzewania spryskiwaczy, podświetlenia zapalniczki, AC moduł sterujący, moduł sterowania wspomaganiem kierownicy, buzer otwartych drzwi - ostrzeżenie. F14 jak i F33 mają 30A   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daremil5 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 automux, dziekuje za pomoc i otuche bo w tych dniach byly mi bardzo potrzebne--*** ojejciujejciu! ***ica mnie brala gdy prubowalem roznych sposobow i nic nie dawalo rady,az w koncu oddalem samochod do warsztatu.okazalo sie ze jeden przewod pod maska pod zbiorniczkiem plynu wyrownawczego chlodnicy byl przypalony i to on powodowal zwarcie.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <style type="text/css"> <!-- body,td,th { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #000000   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi