Gość darekr1964 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam.Nie wiem co się stało znikły mi kierunkowskazy tak i światła awaryjne sprawdzałem bezpieczniki są dobre nie wiem co się mogło stać wczoraj było wszystko oky   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wool Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 przekaźnik? przerwa w przewodzie? przedzwoń miernikiem kabelki, najszybciej dojdziesz gdzie zanika napięcie. Słychać prace przekaźnika jak włączasz kierunek?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekr1964 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak myślałem że przekażnik tylko nie wiem który to jest [ Dodano: 2012-06-02, 11:28 ] dzięki za radę okazało siiię że kostka nad przekażnikami się poluzowała   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wool Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zobacz tu   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi