Gość automaniak091305 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Forumowicze, Mam duży problem z samochodem i nie wiem, co się dzieje! Mianowicie w Oplu Vectra C 2.0 DTI 101 KM 1993rok. Wymieniłem filtr paliwa, zalałem go paliwem, wymieniłem olej i filtr i po wymianie nie mogę uruchomić samochodu. Przed wymianą silnik normalnie pracował. Silnik obraca, a nie można go uruchomić. Pierwszy raz zdarza mi się taka sytuacja i już sam nie wiem, co mam robić?! Za wszelkie porady, wskazówki byłym bardzo wdzięczny!!!   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szneru Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Tak jakby paliwa nie dostawał. Wszystko dobrze poskręcałeś po wymianie filtra??   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek02 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zapowietrzony spróbuj odpowietrzyć....   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zapowietrzony spróbuj odpowietrzyć.... To raz Dwa ze zły dzial, przenosze.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi