Gość Czarny523 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zamierzam wymienic tarcze oraz klocki w swojej astrze H. Prosze o info czy jezeli chodzi o firme SAMKO to jest dobra firma czy lepiej SBSy?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maliniak123 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dobe firmy to brembo, ATE, Bosch i inne znane od lat o tych które wymieniłes nawet nie słyszałem   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zloty666 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A po co narażać swoje życie ? Ja kupiłem komplet tarcz (wentylowane) i klocków na przód do Fabii za 275zł BREMBO.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarny523 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A po co narażać swoje życie ?Ja kupiłem komplet tarcz (wentylowane) i klocków na przód do Fabii za 275zł BREMBO. A gdzie jesli mozna wiedziec zakupiles ten komplet? Podaj namiary jak mozesz bo jezeli chodzi o Brembo to nie znalazlem takiej okazji.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja używam klocków samko. Miałem je w omedze i teraz mam w astrze. są ok, nie mam żadnych zastrzeżeń a cena dobra. Nie piszczą, nie smużą i co najważniejsze hamują   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi