Gość darekx Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 witam mam taki problem otuz w czasie jazdy jak wcisne sprzeglo to obroty utrzymuja sie az do calkowitego zatrzymania sie auta dopiero wtedy spadaja do prawidlowych wolnych w czasie jazy utrymuja sie podwyzszone co to moze byc   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość automux Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Poszperaj troszkę na forum było 100 razy, popatrz też w poradnikach. Jak się zapoznasz to wtedy opisz problem czy na gazie czy na benzynie i co wykluczyłeś bo było wymieniane   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekx Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 dzieje sie tak i na bezynie i na gazie wymienilem swiece kable kopulke palec czysta przepustnica cysty silniczek krokowy moze to komus podsunie jakis pomysl wywala mi blad 64 od czasu do czasu jak nie moge odpalic za pierwszym razem ten blad to przewod est A za niskie napiecie byc moze walniety modul albo brudne styki ale czy to moze byc powodem utrzymywania sie obrotow? a jesli chodzi o szukanie to juz mnie oczy bola od szukania hihi [ Dodano: 2011-12-05, 21:57 ] witam ponownie oroty po wcisnieciu sprzegla juz sie ustabilizowaly spadają do wolnych zanim sie zatrzymam pomoglo dokladne yregulowanie kąta otwarcia przepustnicy na srubce mechanicy w warsztacie ustawili mi tak ze napiecie na potencjometrze przepustnicy bylo 0,75V mowili ze prawidlowe jest od 0,3 do 1V ale okazalo sie ze najlepiej wszystko dziala jak ustawilem na 0,6V przy wyzszym napieciu nie chcial zchodzic z obrotow a przy nizszym schodzil za bardzo po czym krokowiec musial sobie podniesc i tak wkolko rz nizej raz wyzej czyli sobie falowal ale teraz po jakims czasie po wcisnieciu sprzegla z wyzszych obrotow w czasie jazdy obroty spadaja do 500RPM czyi za bardzo a po chwilce krokowiec stabilizuje do prawidlowych czy to wina krokowca czy juz zdążyl sie zabrudzic a przypomne ze calkiem niedawno wszystko bylo bardzo dobrze wyczyszczone   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi