Gość gosia13 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 witam , od lutego 2011 mam problem z naprawą immobilisera w mitsubishi carisma 1.8 GDI, samochód gasł w czasie jazdy przy zmniejszaniu obrotów, odpalał normalnie bez żadnego problemu,pojechałam z tym do warsztatu , przy okazji poprosiłam o wymianę rozrządu , po 2 dniach pan mechanik powiadomił mnie że samochód nie odpala i że po badaniu komputerem jest wskazanie że to problem z immobiliserem ; zgodziłam się na naprawę, zakupili nowy komplet , samochód jeździł 4 dni ,po czym 5 już nie odpalił,potem samochód był u kilku fachowców i nic , ani naprawić ani usunąć immo nie potrafią,może ktoś wie co można z tym zrobić? ,może kogoś polecicie z Bełchatowa lub okolic ...bardzo proszę pomocy !!..   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzECHO Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Sprawdź przejście pomiędzy sterownikiem a immo box. W tym aucie nie da rady wyłączyć immo na stałe, choć potrzebowałbym numery sterownika i immo box'a żeby to definitywnie potwierdzić/zdementować.   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi