Gość tekila71 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Brak sygnalizacji akustycznej kierunkowskazów i włączonych świateł. Gdzie szukać usterki?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prezesik25 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Gdzie szukać usterki?w bezpiecznikach   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A same światła i migacze świecą? Za klikanie kierunkowskazów odpowiada przekaznik z przerywaczem. Powinien byc w okolicy skrzynki bezpieczników. O właczonych swiatłach mijania ostrzega brzęczyk który powinien byc z lewej strony deski. Korzysta z włacznika krancowego drzwi kierowcy (z tego samego co lampka w srodku auta)   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tekila71 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Gdzie szukać usterki?w bezpiecznikach Bezpieczniki są dobre [ Dodano: 2010-10-08, 21:31 ] A same światła i migacze świecą? Za klikanie kierunkowskazów odpowiada przekaznik z przerywaczem. Powinien byc w okolicy skrzynki bezpieczników. O właczonych swiatłach mijania ostrzega brzęczyk który powinien byc z lewej strony deski. Korzysta z włacznika krancowego drzwi kierowcy (z tego samego co lampka w srodku auta) To było w seatach starszych. Był przekaźnik z głosniczkiem. Dowiedziałem się w ASO że głośniczek jest prawdopodobnie zamontowany w zestawie wskaźników   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dowiedziałem się w ASO że głośniczek jest prawdopodobnie zamontowany w zestawie wskaźników Całkiem mozliwe - czyli trzeba rozebrac licznik i sie do niego dobrac   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tekila71 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dowiedziałem się w ASO że głośniczek jest prawdopodobnie zamontowany w zestawie wskaźników Całkiem mozliwe - czyli trzeba rozebrac licznik i sie do niego dobrac Przydałby się schemat ale skąd go brać?   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon 1587cm3 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Niestety ja nie posiadam. ogólnie to nic trudnego. Trzeba patrzec i myslec gdzie mogli schowac srubki   Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi