Gość Arkom Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Witam, mam jedno pytanie w owym aucie wymieniałem podnośnik tylnej szyby ( tylnych drzwi ) i ogólnie wszystko działa tylko jak naciskam na zamknięcie szyby czyli szyba w górę to idzie w dół i odwrotnie jak nacisnę przycisk w dół to szyba do góry i co jeszcze w tym aucie jest tak że jak otwieram tylne drzwi to po naciśnięciu tylnej klamki szyba trochę się opuszcza wychodzi z uszczelki i drzwi można otworzyć a teraz jest dokładnie odwrotnie tzn jak naciskam klamkę to szyba idzie kawałek do gry a nie w dół? Pytanie jest takie co mogłem zrobić nie tak skoro tylko włożyłem podnośnik i dołożyłem do nowego podnośnika stary silniczek z przekładnią? Przedtem wszystko było ok tylko linka pękła i stąd ta wymiana.   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/6074-land-rover-freelander-podno%C5%9Bnik-tylnej-szyby/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remi180 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam, mam jedno pytanie w owym aucie wymieniałem podnośnik tylnej szyby ( tylnych drzwi ) i ogólnie wszystko działa tylko jak naciskam na zamknięcie szyby czyli szyba w górę to idzie w dół i odwrotnie jak nacisnę przycisk w dół to szyba do góry i co jeszcze w tym aucie jest tak że jak otwieram tylne drzwi to po naciśnięciu tylnej klamki szyba trochę się opuszcza wychodzi z uszczelki i drzwi można otworzyć a teraz jest dokładnie odwrotnie tzn jak naciskam klamkę to szyba idzie kawałek do gry a nie w dół? Pytanie jest takie co mogłem zrobić nie tak skoro tylko włożyłem podnośnik i dołożyłem do nowego podnośnika stary silniczek z przekładnią? Przedtem wszystko było ok tylko linka pękła i stąd ta wymiana. Witam, z tego co opisales wyglada mi to na źle zalożona obudowa silnika. Umnie dokladnie sie tak dzialo jak pomylieł biegunowanie silnika poprzez odwrotne zalozenia obodowy na wirnik   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/6074-land-rover-freelander-podno%C5%9Bnik-tylnej-szyby/#findComment-40583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi