Gość KrzysiekAstraH Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam, mam pytanie, otóż jak to jest z silnikami z17 dtj i dtr? Chodzi o to, że z17dtj ma 110 km i tak mam w dowodzie rejestracyjnym, a w raporcie o samochodzie i w książeczce serwisowej mam, że to jest 125 konny z17dtr. Z kolei w tym samym raporcie w opcjach wyposażenia mam taką informację : LPV SILNIK WYSOKOPRĘŻNY Z17DTJ[LPV],A17DTJ[LPV]. Tu cały raport : Marka: OPEL Model: ASTRA Rok produkcji: 2008.12.10 Rok modelowy: 2009 Skrzynia biegów: M32 (WR) RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW Body: 3 DOOR HATCHBACK Color: GAL Silnik: Z17DTR| 1 686 CC DIESEL: 125HP/92KW| Rodzaj paliwa: DIESEL Capacity: 1686 Gearbox: LHD: MANUAL M32 (WR) Typ napedu: LEFT HAND DRIVE Production_month: 12 Production_year: 2008 Kraj pochodzenia: GERMANY Kod general motors: AGILA Typ nadwozia: SEDAN 2-DR, HATCHBACK Miejsce montażu: ANTWERP, BELGIUM Proszę o jakieś informacje, co o tym myśleć.   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/5673-typ-silnika/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi