Gość koksik360 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam niedługo bede zaczynał swapa mysle nad hamulcami chciał bym od jakiegos innego fiata hamulce chodzi mi zeby z tyłu były tarcze :)bo wiadomo 150km/h to nie jest wolno tylko sie zastanawiam czy jak takie hamulce to felgi 14 cali i czy cos takiego sie zmiesci pod nadkola CC jezeli juz to doradzcie mi jakies hamulce i jakie moge najwieksze fele wsadzic Belka tylna mysle ze bedzie pasowała od SC plus tylne i przednie zawieszenie(sprezyny) podpowiedzcie mi jak z wachaczami i wogóle sworznie zeby to wszystko pasowało ... maglownica moze byc oryginalna ? koncówki drązków czym najlepiej zabezpieczyc podłoge jakiego lekieru uzyc ( nie najdroższy ale dobry) jak to jest z obrotosciomierzem od czego licznik mógł bym załozyc cy mógł by byc np. od UNO 1.5? bo tam sa 2 "zegary" .... narazie najwazniejsze sa haulce nie ede wam zawracał głowy innymi rzeczami tylko powiedzcie mi o hamulcach chciał bym tarcze z tyłu ale jak sie nie da to moga byc bbny jak to est z przewodami i z ta pompka haulcowa czy jak to sie mówi   Odnośnik do komentarza https://forum.samnaprawiam.com/topic/3250-swap-fiat-unocc-14ie-s/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi