Dlugi 0 Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 jedna rzecz rzuca się w oczy ... napisy fajnie zrobione ale jak już pojawia się logo serwisu "sam naprawiam" to widać pixele ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek 0 Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Dlugi, zgadza się te piksele troszkę odstraszają Ale filmik jest mega wypaśny, smieszny i poważny puść go na inne fora Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmer 0 Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Jak tylko zobaczyłem temat to pomyślałem sobie, że to jakiś kicz, ale po obejrzeniu filmiku odniosłem inne pozytywne wrażenie. Rzeczywiście dobra reklama forum. Przydałoby się jeszcze stworzyć coś w rodzaju banerów co by można je było umieścić sobie w podpisie na innych forach... Ogólnie gratki . Ja takiego filmiku nie potrafię zrobić, bo nigdy tego nie robiłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArKos 12 Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Ja takiego filmiku nie potrafię zrobić, bo nigdy tego nie robiłem. A autor filmiku nie ma grama talentu do robienia takich zabawek warsztatowych jak ty Więc jest remis Każdy ma jakieś zdolności w różnych dziedzinach Ja też bym takiego filmiku nie sklecił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holcu 2 Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 Userbary do podpisu znajdziecie tutaj: Kliknij Tutaj - Userbary Natomiast baneru do wklejenia na inną stronę znajdziesz tutaj: Kliknij Tutaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmer 0 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Ta, Admin forum a nie ma talentu, dobra dobra coś w to nie wierzę . Dzięki za linki Holcu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bisu 0 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Wooowww Sam robiłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holcu 2 Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 Oficjalnie - "Ależ skąd znalazłem taki na YouTube i tylko przekleiłem link " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shrek 0 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Film wypas Pewnie wymagał nie mało pracy Mogę zapytać w jakim programie go szykowałeś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viking81 0 Napisano 19 Maj 2011 Share Napisano 19 Maj 2011 Nie no gratulacje - filmik bomba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi