Marka: Ałudi :)
Model: A6 C5
Oznaczenie silnika (symbol): AEB
Paliwo: LPG+PB
Zaproszone osoby: 41 Pomógł: 278 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 4697 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-03-09, 15:35
Titut napisał/a:
Coma - Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków
dobra nuta... podoba mi się
ja z kolei wszystkiego słucham rzec można - wszelakie gatunki od umta umta a na klasyce skończywszy
z ulubionych gatunków/kawałków - bezsprzecznie ikona muzyki:
uwielbiam też klasykę - szczególnie Beethoven i te klimaty
lub
potrafię się przy tym niesamowicie wyciszyć... nie znam innego sposobu zluzowania nerwów
w aucie leci wszystko - głównie to, przy czym najlepiej mi się jedzie, ale raczej spokojne nuty, bo te narewiste powodują wduszanie pierwszego pedału z prawej
jeden z ulubionych kawałków
uwielbiam też elektroniczną muzykę instrumentalną - Jarre, Oldfield, Vangelis... sporo tego i nie ma sensu wymieniać po kolei, bo post miałby kilometr długości
Marka: Opel
Model: Vectra B Caravan
Oznaczenie silnika (symbol): Z18XE
Paliwo: PB Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 256 Skąd: Szlak Piastowski...
Wysłany: 2010-03-09, 20:10
No no Panie Arkos, pod każdym z tych wykonawców mogę swój podpis złożyć.
A "Dzieci Sancheza" Chuck'a Mangione to mógłbym Ci sam zagrać z racji długoletniej przygody z instrumentem zwanym trąbką
Coś co jeszcze lubię... przede wszystkim muzyka związana z instrumentami dętymi z racji umiejętności i ekipy grajków z którymi mam kontakt, muzyka filmowa (ale tylko symfoniczna), Chillout, muzyka to coś co jest na początku listy moich zainteresowań,
A w samochodzie...od dłuższego czasu przyjemnie mi się kręci kierą przy brzmieniu Nickelback.
Marka: Audi
Model: A3
Oznaczenie silnika (symbol): ASV
Paliwo: DIESEL
Wysłany: 2010-03-09, 20:53
Titut, widzę, że podoba Ci się zespół mojego kursanta
Miałem swój wkład w promocję "pierwsze wyjście z mroku".
Nadal słucham Comy ale w aucie zdecydowanie wolę posłuchać vocaltrance'u.
Jak tylko wsiadam w autko to od razu włączam www.di.fm/vocaltrance i mogę jechać
Przykład vocalu:
http://kuba871503.wrzuta....n_mitiska_remix
Jak nie vocaltrance to reggae... Polskie reggae
Tallib, vavamuffin, bas tajpan, NDK.
Przykład:
http://www.youtube.com/watch?v=FEHcrOl0twA Tallib - Grupa braci
Marka: Honda
Model: Civic
Oznaczenie silnika (symbol): D14A7 (odmulony)
Paliwo: PB
Zaproszone osoby: 77
Wysłany: 2010-03-10, 22:30
W sumie ja nie muszę wymieniać ulubionego zespołu-nick mówi sam za mnie
Ale to nie znaczy,że "jestem monotematyczny"-na pendrive w aucie mam kawałki od disco polo po punka.Podchodzę do takich rzeczy trochę wybiorczo-jeśli kawałek ma ciekawą harmonikę,riff albo wstawkę-jest mój
Paliwo: PB Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Lut 2010 Posty: 256 Skąd: Szlak Piastowski...
Wysłany: 2010-04-08, 23:34
Wg mnie jeden z utworów wszech czasów, z solo gitary wszech czasów i do tego wersja z moim ukochanym instrumentem